Bejelentés


Ingyen Dollár Keress pénzt a reklámokért hamár amugyis ott vannak 1ora


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek


Szavazás
Ingyen Dollár


 


cashfiesta


 


Lássuk hogy is néz ki ez a pénzkeresési forma.


Egy 2 centis banner-t (reklám felület-et) kell futtatni netezés közben persze nem muszáj pont internetezni (lehet akár pasziánszozni is). Ezt a csíkot oda teszed a monitorodon, ahová csak akarod. A kis banner nem befolyásol téged az éppen végzendő dolgodban: Tanulhatsz, Msn-ezhetsz. 


Fontos!!!


A program nem okoz kárt, nem tartalmaz vírust, nem küld spybot-ot.


A program futása közben töltött időre fizet, és az általad meghivott emberekre.


Talán felmerül benned a kérdés:


Lássuk hogy is néz ki ez a pénzkeresési forma.


 


Egy 2 centis banner-t (reklám felület-et) kell futtatni netezés közben persze nem muszáj pont internetezni (lehet akár pasziánszozni is). Ezt a csíkot oda teszed a monitorodon, ahová csak akarod. A kis banner nem befolyásol téged az éppen végzendő dolgodban: Tanulhatsz, Msn-ezhetsz. 


 


 A program futása közben töltött időre fizet, és az általad meghivott emberekre.


 


Talán felmerül benned a kérdés:


Mennyibe van ez nekem?Jó kereseti lehetöség
Semmibe.!!!
Ez a reklámcég fizet azért, ha egy kattintással beengedi reklámjait a monitorod felső 2 centijére, amit bármelyik pillanatban levehetsz onnan, és csak akkor van ott, ha azt te is akarod! Az ilyen típusú reklámok egyébként is ott vannak a monitor tetején, csak azért nem te kapja a pénzt, henem pl. az Origo, vagy éppen akinek a Web lapján van. Ezek a reklámok jönnek-mennek, nem kell velük foglalkozni. Ez egy jó kis program, ami keresi neked a pénzt. Nincs semmi gond vele, egyedül dolgozik. /Ha éppen nem internetezel, hanem mást csinálsz a gépen, a program akkor is futtatható, bár néha oda kell piszkálni neki, hogy lássa, hogy te még mindig ott vagy./


 


Hogyan müködik maga a program?
Egy kis ember vagy manó, ahogy tetszik, - ő az ellenőr -, fog sétálni vagy pihenni a monitorod felső 2 cm-én. Ha sétál, akkor gyűjti neked a pontokat, amit egy számláló is jelez. A pontok pedig pénzt érnek. Kb. átlagban 0,005-0,008$-t lehet vele keresni óránként. Ha eléred az 50$-t, csekken megkapod a pénzt. Ez azért elég jó kis zsebpénz lehet, ha sokat vagy gépközelben.


 


Az egész dolog nagyon egyszerű! Két tennivaló van:


1. regisztrálni kell ITT
 


">Adok hozzá egy kis segítséget:


 


A regisztráció során nem kell és nem is lehet ékezetes karaktert használniSubmit-tal el kell küldeni.-
Submit: utána egy kis ablak lesz, -ott download, egy kis 30 K-s program lesz. Amelyik sor mellett kis piros csík van, vagy villog a kis vitorlás, az hibás sor, javítsd ki és mehet a download.Saját tapasztalatom szerint, regisztrálás után hagyni kell 4-5 percet a rendszernek a beállítások mentéséhez! Csak ez után jelentkezhetsz be!


 


2., Itt következik a második rész e a dolognak: Le kell tölteni a kapcsolatot biztosító programot:
-Ezt legkönnyebben a saját jelszavas belépés után, a jobb-fenti ?Download Fiestabar? kapcsolóval lehet megtenni. Pirossal van jelölve!
 


Download: mentés vagy megnyitás?
Mentés! 


Mielőtt a gépedre mented a programot, hozz létre a gépén egy tetszőleges meghajtón egy új mappát, és ebbe mentsd le. A kis programot fel kell telepíteni. Egy kis ikont fog rakni az asztalra, ami egy zöld dollár lesz.

 


Sikerült?


 


Köszöntelek a passzív pénzkeresők táborában!!!


 


Befejező müveletek


Ha például havonta csak 50$ jön, akkor már megérte, nem? Kiadásai bőven megtérülnek.
A FiestaBar indításakor megkérdezi a Login neved és jelszavad, amit a regisztráció során adtál meg. Miután bejelentkeztél, a program egy reklámcsíkot jelenít meg a képernyő tetején, a bal szélén egy kis mexikóival. Piszkáld meg az egérrel és már lépeget is.
Ha sétál a manó, akkor hozza a pénzt, de ha alszik, akkor nem számol. Ilyenkor piszkáld meg egy kicsit az egérrel, húzzd el fölötte, hogy ébredjen fel és sétáljon.


 


Olyan is előfordulhat hogy átugrik a képe a melette lévő hirdető helyre ilyenkor kattincs rá bejön egy kör hogy ?click here? akkor arra is kattincs rá és már megint megy. (de ez az eset csak ritkán fordul elő)

Fontos
:
Egy gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a pénz (ne kísérletezz más néven, vagy címen, törlés jár érte)!

Ha ismerőseidet regisztráltatod magad alá, az + pénz.
Minél több embert szerezel, aki alád regisztrál, annál több extra jövedelemhez juthatsz


Ha az adott hónapban nem éri el a minimumot, semmi baj, átviszik a másik hónapra.
A pontok után a következő írás és számláló mit jelez?

-Referrals: akik alattad dolgoznak, akik után jár a jutalék.

Mekkora mélységig jár a jutalék? 8 szintig.


 


SOK SIKERT!!!!!!! NEKEM BEVÁLT, REMÉLEM NEKED IS BE FOG!!!!!!!


 

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!